2019. május 11. XXVII. forduló

Kisújszállás – Újszász 1-0 (0-0)
Kisújszállás, 70 néző. vezette: Szoboszlay Péter

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Nagy Krisztián, Szabó Attila, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, ifj. Rézsó Péter, Szűcs Dénes (Jánosik Sándor), Rentler Milán, Pongrácz Martin, Kovács Tamás (Paplanos Ádám)

A nagyon fiatal és lendületes Kisújszállás otthonában léptünk pályára a bajnokság 27. fordulójában. Szinte az egész mérkőzésen nagy mezőny fölényben játszottunk, ismét sok helyzetünk volt, de gólt (gólokat) nem tudtunk szerezni. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az ellenfelünk viszont betalált. A második félidő kezdete után nemsokkal Csikós használta ki védelmi megingásunkat és vette be a kapunkat. Ekkor talán kevesen gondolták, hogy ez az egyetlen találat fogja eldönteni a három pont sorsát. De így történt, mert hiába próbálkoztunk, ismét gólképtelenek voltunk. A következő fordulóban vasárnap fogadjuk Jászkisér csapatát.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.