2019. május 4. XXVI. forduló

Jánoshida – Újszász 1-1 (0-1)
Jánoshida, 100 néző. vezette: Kóródi Ferenc

Újszász: Rézsó Péter (Kovács György) – Jánosik Sándor, Nagy Krisztián, Szabó Attila, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, ifj. Rézsó Péter, Szűcs Dénes, Rentler Milán, Pongrácz Martin (Szabó Gábor), Kovács Tamás (Paplanos Ádám)

Góllövő: Nagy Krisztián (32. perc)
Kiállítva: Szabó Gábor (94. perc)

 

 

A tabellán elfoglalt helyezések és a majd harminc pontnyi különbség tudatában, talán mi számítottunk a találkozó esélyesének. De tisztában voltunk azzal is, hogy egy kiesés ellen küzdő csapat otthonában senki sem mehet biztosra. Sajnos, ezen a borongós, esős napon sem a szebbik arcunkat mutattuk, ennek ellenére a 32. percben Nagy Krisztián góljával megszereztük a vezetést. A folytatásban is megvoltak a lehetőségeink, többször is növelhettük volna az előnyünket, de ismét gondjaink akadtak a befejezéssel. Ez meg is bosszulta magát. Már úgy tűnt, ha gyengébb játékkal is, de sikerül megnyerni a mérkőzést, amikor a 93. percben egy erősen vitatható büntetőt ítélt a játékvezető a hazaiaknak. Ezt köszönték szépen, és Cseri révén kiegyenlítettek, amely egyben a végeredményt is jelentette. A következő fordulóban ismét idegenbeli mérkőzés vár ránk, ezúttal Kisújszálláson.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.