A Magyar Sakkszövetség is felfüggesztette az általa szervezett versenyeket a koronavírus-járvány veszélye miatt, méghozzá április 30-ig.

Az NB II. Tóth László-csoportjában második helyen álló Újszászi VVSE csapata eddigi szerepléséről annyit, hogy az első öt fordulót fölényesen nyerték, négyszer úgy, hogy a tizenkét játékosuk közül senki nem veszített. A hatodik fordulóban a szegedi Maróczy SE II. együttesétől viszont súlyos, 9:3-as vereséget szenvedtek. A felfüggesztés előtti utolsó mérkőzésen azonban magukra találtak, és 8:4-re verték a kecskeméti Tákisz SE-t.

 

Csizik Károly (jobbra) remizett legutóbb (Fotó: Fehér János)

 

Soraikból nyert: Molnár László, Varga László, Váradi László, Takács Lajos, Gömöri László, Zólyomi Levente. Döntetlent játszott: Szíjártó Csaba, Farkas István, Csizik Károly, Babucs Illés. Veszített: Ceglédi László, Bíró Gergely.

Az utolsó két fordulóban a listavezető szegediek a kiesőjelöltekkel játszanak. Varga Lászlóéknak viszont a dobogóért küzdő csapatokkal kell megküzdeniük az ezüstéremért. Egyelőre azonban nem tudni, hogy mikor ülhetnek újra a táblákhoz.

Írta: Varga Csaba Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Forrás: szoljon.hu

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.