2018. november 24. I. forduló

Újszász – Szajol 2-1 (2-0)
Újszász, 150 néző. vezette: Ács Zoltán

Újszász: Id. Rézsó Péter – Jánosik Sándor, Szabó Attila, Balázs Mihály, Veréb Dániel, ifj. Rézsó Péter, Gazdag Gyula, Szabó Gábor, Farkas István (Paplanos Ádám), Pongrácz Martin, Kovács Tamás (Baksa Máté)

Góllövők: Kovács Tamás (7. perc), Farkas István (29. perc)

 

 

Az augusztusban elhalasztott 1. forduló pótlásával ért véget az őszi szezon. A tavalyi bajnok, ám az azóta alaposan átalakuló Szajol csapatát fogadtuk hazai pályán. Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, már a 7. percben megszereztük a vezetést Kovács Tamás góljával. A jó kezdést hasonló jó folytatás követte, a 29. percben újabb gólt lőttünk Farkas István révén, majd öt perccel később egy vendég kiállítás miatt emberelőnybe kerültünk. Ezután nagyon úgy tűnt, hogy nem lehet már gondunk ezen a napon, és biztos a három pont megszerzése. A szajoliak viszont nem így gondolták, és szinte egy teljesen más csapattal jöttek ki a második félidőre. Egy fölösleges szabálytalanság után büntetőből szépítettek, majd ezt követően sem lehetett észrevenni a létszámbeli különbséget. Bár volt még egy-két veszélyes helyzet a kapunk előtt, sikerült megtartani az eredményt, és megnyerni zsinórban a hetedik mérkőzésünket. Ennek a győzelmi sorozatnak köszönhetően a 7. helyről várhatjuk a tavaszi folytatást.

Szurmai Tibor

 

Tabella

 

A 2018/2019. évi Jász-Nagykun Szolnok megyei labdarúgóbajnokság I. osztályában őszi 7. helyezett újszászi csapat

Hátsó sor balról-jobbra: Szilvási Ferenc, Szurmai Tibor, Paplanos Ádám, Balázs Mihály, Kovács Tamás, Szabó Gábor, Pongrácz Martin, ifj. Rézsó Péter, Molnár Illés, Mérész Zoltán
Elől: Farkas István, Szabó Attila, Gazdag Gyula, Kovács György, Rézsó Péter, Baksa Máté, Veréb Dániel, Jánosik Sándor

Az őszi szezonban játszottak még: Kenyó Márk, Kocsis Bálint, Paplanos Ákos, Szabó Bence, Szarvák Krisztián, Szűcs Dénes

Fotó: Fehér János 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.