2018. november 17. XV. forduló

Fegyvernek – Újszász 0-1 (0-1)
Fegyvernek, 150 néző. vezette: Skultéti Csaba

Újszász: Kovács György – Jánosik Sándor, Szabó Attila, Balázs Mihály, Veréb Dániel, ifj. Rézsó Péter, Gazdag Gyula, Szabó Gábor, Farkas István (Baksa Máté), Pongrácz Martin, Kovács Tamás

Góllövő: Farkas István (17. perc)

 

Farkas István

 

Az őszi szezon utolsó idegenbeli mérkőzését játszottuk november 17-én Fegyverneken. A győzelmi sorozatunknak is köszönhetően, talán mi számítottunk a találkozó esélyesének, de tisztában voltunk azzal is, hogy nem lesz egyszerű feladat begyűjteni a három pontot. Gyorsan rácáfolhattunk volna erre a tényre, ha az első negyedórában gólokat rúgunk a két-három nagy lehetőségünkből. Ehelyett „csupán” egy szerencsés találattal tudtuk megszerezni a vezetést. Bánhattuk is nagyon a kihagyott helyzeteket, ugyanis a hazaiak lassacskán ébredezni kezdtek, és rövid időn belül két nagy egyenlítési esély is adódott előttük, de szerencsénkre mindkettőt elpuskázták. Az 1-0-ás félidei vezetésünk után, a folytatásban tovább „gyűrték” egymást a csapatok. A hazaiaknak valamivel több helyzetük volt, mint nekünk, de újabb gól már nem született a nem túl látványos és magas színvonalú összecsapáson. Kis szerencsével, de sikerült begyűjteni a három pontot. November 24-én, az elhalasztott 1. forduló pótlásával zárul az őszi pontvadászat. Szajolt fogadjuk hazai pályán.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.