2021. június 22-én a tápiógyörgyei Kazinczy Ferenc Általános Iskola Erzsébet-táborában tartottak bemutatót és közös lábtoll-labdázást Fehér János vezetésével az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói: Breszkó Klaudia, Breszkó Viktória, Jónás Károly, Kolmanics Bianka, Kulcsár Zalán és Oláh Lola. Kezdésként Kulcsár Zalán a különféle rúgásokat és labdaérintéseket mutatta meg a táborozóknak. Utána Oláh Lola bizonyította, hogy a lányok is nagyon ügyesek a lábtoll-labdával. Kulcsár Zalán és Jónás Károly, valamit Breszkó Viktória és Oláh Lola páros, helycserés, forgással és guggolással nehezített passzolgatása is nagyon tetszett a helyieknek.  Befejezésként a háló feletti játékból adtak ízelítőt az újszásziak rövidített egyéni, páros és csapatmérkőzések formájában.

A bemutató után valamennyi kazinczys lábtoll-labdát kapott, és nagy lelkesedéssel próbálta utánozni a látottakat. Az újszásziak segítettek a játékban. A vendéglátók lábára dobták, lábára rúgták a toll-labdát. A nagyobbak gyorsan elsajátították a rúgásokat, és a háló feletti játékot is kipróbálták. A kisebbek nagy lelkesedéssel a dekázással próbálkoztak

 

Erzsébet-tábor Tápiógyörgye 2021

 

Breszkó Viktória, Oláh Lola, Breszkó Klaudia, Kolmanics Bianka, Kulcsár Zalán és Jónás Károly

 

Kulcsár Zalán

 

Oláh Lola

 

A táborozók

 

Jónás Károly és Kulcsár Zalán

 

Breszkó Viktória és Oláh Lola

 

Páros mérkőzés

 

Csapatok mérkőzése

 

Végre mi is játszhatunk!

 

Egyensúlyozás

 

Guggolás a labdával

 

Negyven gyerek rúgta a toll-labdát

 

Dekázás

 

Rúgások a háló felett

 

Lábtoll-labdázás segítséggel

 

Az egyik tanár néni is kipróbálta a lábtoll-labdázást

 

Szerva kísérlet

 

Kulcsár Zalán és tanítványa

 

Kolmanics Bianka a háló feletti rúgásra tanította a gyerekeket

 

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.