A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) február 13-án tartott évértékelővel egybekötött Év Sportolója díjátadó ünnepségén Járosi Péter alelnök bemutatta az NVESZ vadonatúj évkönyvét, amely a 2017-es Világjátékok óta eltelt időszak legfontosabb eseményeit és eredményeit foglalja össze. A szép kiállítású és tartalmas könyvben bemutatkozik a NVESZ valamennyi tagszervezete, így a Magyar Lábtoll-labda Szövetség is. 

A lábtoll-labdázásról a 117. oldalon olvashatunk. A mellette lévő oldalon hat látványos akció fénykép látható, amelyeken újszásziak rúgják a labdát. A Sportdiplomácia fejezetben a Nemzetközi Sportszervezetekben betöltött tisztségekről szóló részben (21. oldal) és az NVESZ Év Sportolói felsorolásánál (13-15. oldal) is olvashatunk újszásziakról.

A valamennyi tagszervezet fotóiból összeállított nyitó puzzle-on Vachal Krisztina, a záró oldalon Tóth Gábor talpalása látható.

A Magyarországon működő diplomáciai testületeknek is eljuttatott magyar és angol nyelvű nemzetközi versenynaptárban a lábtoll-labdázás a július 18-21. között Újszászon megrendezendő 25. Hungarian Opennel és Csák Vivien fotójával szerepel.

 

Az NVESZ 2017 2019 2021 könyv borítója

 

NVESZ sportágak puzzle Vachal Krisztinával

 

Képek a lábtoll-labdázásról

 

A lábtoll-labdázás bemutatása

 

NVESZ sportágak puzzle Tóth Gáborral

 

Fehér János az NVESZ közgyűlésen

 

Az NVSZ 2017 2019 2021 könyv hátsó borítója

 

NVESZ sportágak puzzle Vachal Krisztina talpalásával

 

NVESZ naptár 2020

 

Július 18-21. Lábtoll-labda 25. Hungarian Open -- Újszász

 

Balra lent a második képen Csák Vivien

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.