2018. szeptember 14. Budapest

Nagy létszámú csapattal vett részt az Újszászi VVSE lábtoll-labda szakosztálya a XXIII. Nagy Sportágválasztó első napján. Fehér János vezetésével Ágotai Ede, Berkó Sándor, Czétényi Krisztián, Galambos László, Galambos Lászlóné, Galambos Levente, Jónás Károly, Juhász Patrik, Kanalas Márió, Kenyeres Krisztián, Oláh Péter, Rab Alexander, Kovács Evelin, Kökény Martin, Kulcsár Zalán, Sebők Roland, Varga-Nagy Bálint, Zsigmond Tamás várta és állta az első nap rohamát. Özönlöttek az iskolák csapatai. A lábtoll-labdázást, a shuttleballt és a sepaktakrawt a Szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola tanulói próbálták ki elsőként. Utánuk a Dunakeszi Szent István Általános Iskola és a Kőbányai Harmat Utcai Általános Iskola tanulói érkeztek. Sok időt töltöttek lábtoll-labdázással a Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakgimnázium tanulói.

Fehér János konferálásával Galambos László, Kenyeres Krisztián, Kovács Evelin, Sebők Roland és Varga-Nagy Bálint a nagyszínpadon is megmutatta tudását.

A lábtoll-labdázók is sok sportágat kipróbáltak. A fiúk kedvence a kapura rúgás volt. Kanalas Márió 94 kilométeres sebességgel rúgta a labdát. A karatét, a tollaslabdát, a gyorstollaslabdát, a mediballt, a teqballt és a tamburellót is többen kipróbálták.

 

Utazás a Nagy Sportágválasztóra

 

Bemelegítés

 

Özönlöttek az iskolák csapatai

 

Lábtoll-labda, sepak takraw és shuttleball

 

Az első érdeklődők

 

Az újszászi csapat

 

Lelkes érdeklődők

 

Galambos Levente és édesanyja

 

Ügyes gyerekek

 

A Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tanulói

 

Xántusosok a pályán

 

Rab Alexander

 

Kökény Martin

 

Vendégcsapat

 

Sepak takraw

 

A nagy rúgás

 

Shuttleball

 

Hátrahúzás

 

Dekázás

 

Shuttleball mérkőzés

 

Galambos László, Galambos Levente és Galambos Lászlóné

 

Színpadi bemutató

 

Indiánozás

 

Galambos László a színpadon

 

Kovács Evelin

 

Galambos László és Kenyeres Krisztián

 

Lábtoll-labdázás nehezítéssel

 

Kanalas Márió

 

Google Photos

Fotó: Berkó Sándor és Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.