2018. május 8. Újszász

2018. május 8-án Újszászon a lábtoll-labdázásról forgatott az M4 kisBAJNOK műsorának négytagú stábja. A heti egyórás sportmagazin az utánpótlásról, a feltörekvő tehetségekről, a sportműhelyekről, az egészséges életmódról, a legendás sportolókról szól. Minden héten a sport minden területéről, versenyekről, edzőtáborokról szóló tudósítások, beszámolók színesítik a műsort, amelyet a szerkesztők gyerekeknek, fiataloknak és az egész családnak ajánlanak.

Staszelis Rafal és Heller Péter az újszászi lábtoll-labdázásról készített műsort. A sportág történetéről, szabályairól Fehér Jánost kérdezték, majd ők is pályára léptek. Az indián játékban egész ügyesen rúgták a labdát. A játék közben különleges felvételek is készültek. Farkas Lilla fejkamerával dekázott, Kovács Mártonnak a mellkasára rögzítették a kamerát, és a tornacsarnokban repülő drónról is készült felvétel.

Az Újszászon forgatott műsor várhatóan június közepén kerül adásba.

 

 

Bemelegítés indiánozással

 

Ismerkedés a játékkal

 

Rafal is beállt a sorba

 

Szaszkó Dorka

 

Farkas Lilla fejkamerával

 

Operatőr a pályán

 

Sikeres rúgás

 

Felvétel közelről

 

Lányok - fiúk mérkőzés

 

Kovács Márton bekamerázása

 

Játék kamerával

 

Drón a tornacsarnokban

 

Felvétel a cipőről

 

Staszelis Rafal dekázása

 

Heller Péter

 

Vachal Krisztina és Farkas Lilla

 

Játék két labdával

 

Kovács Márton

 

A labda

 

Labda a cipőn

 

Google Photos

Fotó: Fehér János és Kökény Zoltán

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.