2021. április 3. XXII. forduló

Újszász - Szajol 0-1 (0-1)
Újszász, zárt kapus mérkőzés.Vezette: Pálinkás Donát

Újszász: Kovács Viktor - Veréb Viktor, Vatai Nándor, Nagy Krisztián, Keő József, Gazdag Gyula, Nagy Gábor (Németh Tamás), Szűcs Dénes (Hegedűs Milán), Rézsó Péter, Veréb Dániel (Bezzeg Bence), Konka Tamás

 

Fotó: Fehér János

 

Győzelemre készültünk a tabellán mögöttünk álló, rutinos játékosok sorát felvonultató Szajol ellen. A játékunk a mérkőzés kezdetétől fogva eléggé visszafogott volt, ennek ellenére így is egy-két gólos előnyre tehettünk volna szert. A helyzeteink kimaradtak, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, a vendégek egy szép találattal megszerezték a vezetést. Az első félidő hátralévő részében, valamint a második játékrészben is tovább próbálkoztunk, de inkább az ötlettelenség és a hibák jellemezték támadásainkat. Az ellenfelünk kapujának a közelébe még el is jutottunk, de igazán nagy helyzetet nem tudtunk kidolgozni, így természetesen az egyenlítés sem jöhetett össze. Sajnos, bele kellett törődni a fájó hazai vereségbe. A következő héten nagy forma javulásra lesz szükség ahhoz, hogy Jászárokszálláson pontot vagy pontokat tudjunk szerezni.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.