2021. március 20. XX. forduló

Újszász - Törökszentmiklós 1-1 (0-1)
Újszász, zárt kapus mérkőzés. Vezette: Nagy Zoltán

Újszász: Kovács Viktor – Veréb Viktor, Vatai Nándor, Nagy Krisztián, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Nagy Gábor (Rézsó Péter), Szűcs Dénes (Jánosik Sándor), Konka Tamás (Bezzeg Bence), Keő József, Rentler Milán

Góllövő: Rentler Milán (47. perc)

Rangadó várt ránk a 20. fordulóban, a listavezető, a bajnokságot nagy valószínűséggel megnyerő Törökszentmiklós ellen. Korán, már a 10. percben vezetést szereztek a vendégek, ami szerencsére nem törte meg csapatunkat, sőt a továbbiakban egyenrangú ellenfelek voltunk. A lehetőségünk is megvolt a gólszerzésre, de ez az első félidőben még nem jött össze. A második játékrész viszont nagyszerűen indult számunkra, miután a 47. percben Rentler Milán góljával kiegyenlítettünk. Ez a találat lélektanilag nagyon jól jött számunkra, és ekkor talán úgy érezhettük, hogy még több lehet ebben a mérkőzésben. Nagy esélyt kaptunk ehhez a 69. percben, amikor a játékvezető kiállította a vendégek kapusát. Több mint húsz percet emberelőnyben játszhattunk, de nem tudtunk élni a lehetőséggel, újabb gól már nem született. Maradt az 1-1-es döntetlen, amely így is  jó eredménynek számít.

Szurmai Tibor

 

Fotó: Fehér János

 

További képek a szoljon.hu honlapján is megtekinthetők.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.