2021. február 20. XVI. forduló

Karcag – Újszász 1-0 (1-0)
Karcagi műfüves pálya, zártkapus mérkőzés. Vezette: Czékus Sándor

Újszász: Kovács Viktor – Veréb Viktor, Nagy Krisztián, Vatai Nándor, Veréb Dániel, Nagy Gábor (Hegedűs Milán), Gazdag Gyula, Németh Tamás (Rézsó Péter), Konka Tamás (Szűcs Dénes), Keő József (Jánosik Sándor), Rentler Milán

Kilenc mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatunk ért véget Karcagon. A télen megerősödött vendéglátóink az első félidőben – a mezőnyben kiegyenlített játék mellett – kapura veszélyesebbek voltak, és bő húsz perc elteltével a vezetést is megszerezhették volna egy büntetőből. Ekkor még Kovács Viktor bravúrral hárítani tudott, viszont a lehető legrosszabbkor, a szünet előtt egy perccel már ő sem tudott segíteni. Egygólos hátránnyal fordulhattunk, és a második félidőben nagy erőket mozgósítva mindent megpróbáltunk az egyenlítésért, de hiába tartottuk sokszor nyomás alatt a hazaiakat, ezen a napon nem jött össze a gólszerzés. A következő fordulóban a második helyen álló Tiszaföldvárt fogadjuk hazai pályán, ahol egy izgalmas mérkőzésre van kilátás.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.