2020. szeptember 6. III. forduló

Kunhegyes – Újszász 3-1 (1-1)
Kunhegyes, 130 néző. vezette: Szilágyi Sándor

Újszász: Schumann Zsolt – Veréb Viktor, Vatai Nándor, Nagy Gábor, Veréb Dániel, Nagy Krisztián, Gazdag Gyula (Keő József), Szűcs Dénes (Martók Zsolt), Konka Tamás (Bezzeg Bence), Rézsó Péter, Németh Tamás

Góllövő: Németh Tamás (39. perc)

 

Németh Tamás

 

A hétvégén Kunhegyesre látogatott csapatunk, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy megszerezzük idei első győzelmünket. A lehető legrosszabbul kezdődött számunkra a mérkőzés, mert már a 3. percben hátrányba kerültünk, amelyet a 39. percben egy kontratámadás végén sikerült kiegyenlíteni. 1-1-es döntetlennel térhettünk szünetre, bízva abban, hogy sikerül rendezni a sorokat, és a folytatásban a magunk javára tudjuk fordítani az eredményt. Sajnos, nem így történt, a második félidőt is hasonlóan rosszul kezdtük. Egy fölösleges szabálytalanságot követően a hazaiak büntetőhöz jutottak, amelyet magabiztosan értékesítettek, így az előny ismét náluk volt. Futhattunk az eredmény után, de ahelyett hogy kiegyenlítettünk volna, a 77. percben újabb gólt kaptunk, amellyel végképp eldőlt a mérkőzés.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.