2019. november 2. XII. forduló

Fegyvernek – Újszász 0-1 (0-1)
Fegyvernek, 200 néző. vezette: Seletye Róbert

Újszász: Schumann Zsolt – Veréb Viktor (Jánosik Sándor), Vatai Nándor, Hegedűs Milán, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Nagy Krisztián, Bezzeg Bence, Rézsó Péter, Nagy Csongor, Rentler Milán (Paplanos Ádám)

Góllövő: Vatai Nándor (36. perc)

 

Vatai Nándor

 

Az elmúlt fordulóban elszenvedett hazai vereség után, a három ponttal rendelkező Fegyvernek otthonában léptünk pályára. Bár „papíron” egyértelműen mi számítottunk a találkozó esélyesének, ez nem azt jelentette, hogy a hazaiak könnyen megadják majd magukat. Mint ahogy az általában lenni szokott egy ilyen mérkőzésen, nem a szép és látványos játék volt a jellemző.  Kevés helyzet alakult ki, amelyek közül egyet sikerült értékesíteni a 36. percben Vatai Nándor révén, ami győztes találatnak bizonyult. Ha nehezen is, de megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Folytatás hazai pályán Karcag ellen.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.