2019. szeptember 14. V. forduló

Újszász – Mezőtúr 1-1 (1-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Kóródi Ferenc

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Vatai Nándor, Hegedűs Milán, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Rézsó Péter (Szabó Gábor), Nagy Csongor, Németh Tamás (Paplanos Ádám), Jánosik Sándor (Gergi Róbert), Rentler Milán

Góllövő: Hegedűs Milán (10. perc)

 

Hegedűs Milán

 

Igazi erőfelmérő várt ránk hazai pályán a bajnokság 5. fordulójában. Ellenfelünk a jó erőkből álló, sokkal esélyesebbnek tartott Mezőtúr csapata volt. Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, már a 10. percben megszereztük a vezetést Hegedűs Milán góljával. Ezt követően a vendégek fokozatosan átvették az irányítást, nagy nyomás alá helyezték a kapunkat. Ennek ellenére jól tartottuk magunkat az első játékrészben. A folytatásban sem változott sokat a játék képe, továbbra is a vendégek rohamoztak, és ahogy telt az idő, egyre jobban érezhető volt, hogy nem fogjuk megúszni kapott gól nélkül. Így is történt, a 70. percben a mezőny legrutinosabb játékosa Kormos László egyenlített ki. A hátralévő húsz percben valamelyest kiszabadultunk a nyomás alól. Volt tartása csapatunknak. Olyannyira, hogy egy kis szerencsével akár a győztes találatot is megszerezhettük volna. Az eredmény azonban nem változott, egy pontot szereztünk, amelynek mindenképpen örülhetünk. Folytatás vasárnap Jászkiséren.

Szurmai Tibor

 

szoljon.hu

Fotó: Pesti József

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.