2019. június 1. XXX. forduló

Újszász – Fegyvernek 4-0 (2-0)
Újszász, 80 néző. vezette: Pálinkás Donát

Újszász: Kovács György (Szaszkó Csaba) – Veréb Viktor, Nagy Krisztián, Szabó Attila, Veréb Dániel, ifj. Rézsó Péter (Paplanos Ádám), Gazdag Gyula, Szűcs Dénes, Rentler Milán (Jánosik Sándor), Pongrácz Martin, Kovács Tamás (Paplanos Ákos)

Góllövők: ifj. Rézsó Péter (27. perc), Veréb Viktor (33. perc), Paplanos Ádám (79. perc), Kovács Tamás (82. perc)

 

ifj. Rézsó Péter Veréb Viktor
Paplanos Ádám Kovács Tamás

 

Fegyverneket láttuk vendégül a bajnokság záró fordulójában. Már az öltözőből való kijövetelnél és a bemelegítésnél is látszódott, hogy melyik csapatnak fontosabb a mérkőzés, és az, hogy ki a motiváltabb. Természetesen ezek mi voltunk, ugyanis a héten a Jászfényszarutól levont büntetőpontok miatt esélyt kaptunk arra, hogy feljebb lépjünk a tabellán. Ehhez viszont kötelező volt begyűjtenünk a három pontot. Ennek tudatában, de nem túl meggyőzően kezdtük a mérkőzést. A 27. percben kerültünk előnybe ifj. Rézsó Péter mesteri csavarása után, majd hat perccel később Veréb Viktor gondolt egy merészet, és ragasztott hatalmas gólt a fegyvernekiek kapujába. 2-0-ás biztos előnnyel térhettünk pihenőre. A folytatásban talán túlságosan is megnyugodtunk, és úgy voltunk vele, hogy ez a mérkőzés már zsebben van, amikor kissé váratlanul a vendégek veszélyeztették a kapunkat. Szerencsére sikerült megúszni a kapott gólt, és össze tudtuk szedni magunkat. Olyannyira, hogy a hajrában még Paplanos Ádám és Kovács Tamás is betalált, így 4-0-ás megérdemelt győzelemmel a 6. helyen zártuk a szezont.

Szurmai Tibor

 

 

Hátsó sor: Szilvási Ferenc szakosztályvezető, Pongrácz Martin, Kovács Tamás, Paplanos Ádám Balázs, Jánosik Sándor Balázs, Nagy Krisztián, Rézsó Péter, Paplanos Ákos Márk, Rentler Milán, Molnár Illés technikai vezető, Mérész Zoltán vezetőedző.
Első sor: Veréb Viktor, Szűcs Dénes, Szaszkó Csaba, Kovács György, Szabó Attila, Veréb Dániel, Gazdag Gyula.

Fotó: Jánosik Sándor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.