2019. május 19. XXVIII. forduló

Újszász – Jászkisér 1-1 (1-1)
Újszász, 100 néző. vezette: Szabó József

Újszász: Szaszkó Csaba – Veréb Viktor, Nagy Krisztián, Szabó Attila, Veréb Dániel, ifj. Rézsó Péter, Pongrácz Martin, Szűcs Dénes, Rentler Milán, Jánosik Sándor, Paplanos Ádám (Kovács Tamás)

Góllövő: Rentler Milán (9. perc)

 

Rentler Milán

 

Vasárnap került sor a Jászkisér elleni mérkőzésre, amelynek különösen nagy tétje nem volt, de egyértelműen a három pont itthon tartása volt a cél. Jól kezdtünk, már a 9. percben megszereztük a vezetést Rentler Milán góljával, és ekkor még minden úgy tűnt, hogy a tervek szerint alakulnak majd a dolgok. Vezetésünk tudatában érthetetlenül visszaestünk, elkezdtünk kapkodni, és rengetek hibát vétettünk. Így sikerült „összehozni” a vendégek egyenlítő gólját. A 22. percben egy fölösleges szabálytalanság után büntetőhöz jutott ellenfelünk, amelyet Tóth Zoltán értékesített. Ezzel sikerült „felhozni” a kiséri csapatot, és még tovább nehezítettük a magunk dolgát. A második félidőben sem változott sokat a játék képe. Hiába voltunk enyhe fölényben, továbbra is rengeteg volt a pontatlanság és csupán gyengécske lehetőségeink voltak. Ezért újabb gól már nem is született, be kellett érnünk az egy ponttal, amelynél többet igazán nem is érdemeltünk ezen a napon. A következő fordulóban az utolsó idegenbeli mérkőzésünkön, Kunhegyesen lépünk pályára.

Szurmai Tibor

 

Google Photos

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.