2019. március 24. XX. forduló

Tiszafüred – Újszász 3-1 (3-0)
Tiszafüred, 250 néző. vezette: Fekete Tibor

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Szabó Attila, Balázs Mihály, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Pongrácz Martin (Szabó Gábor), Jánosik Sándor, Paplanos Ákos, Szűcs Dénes, Paplanos Ádám

Góllövő: Gazdag Gyula (54. perc)

 

Gazdag Gyula

 

A bajnokságot nagy valószínűséggel megnyerő Tiszafüred otthonában léptünk pályára a hétvégén. Az ősszel bravúros döntetlent értünk el ellenük, most viszont a legnagyobb fejtörést az okozta, hogy milyen összeállításban tudjuk majd felvenni a küzdelmet. Sérültek és eltiltások miatt, egy cserével még a pontszerzés is csodának számított volna. Ennek ellenére szűk fél óráig álltuk a hazaiak rohamait, majd az első bekapott gól után kissé szétestünk, amelyet újabb két góllal büntetett ellenfelünk. Negyvenöt perc alatt eldőlt a mérkőzés, viszont pozitívum, hogy a második félidőt sikerült kapott gól nélkül lehozni, sőt Gazdag Gyula révén még szépíteni is tudtunk. A hiányzó játékosokkal kiegészülve, hazai pályán javíthatunk Karcag ellen a következő fordulóban.

Szurmai Tibor

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.