2019. március 2. XVII. forduló

Újszász – Jászfényszaru 1-1 (1-0)
Újszász, 80 néző. vezette: Szénási Gábor

Újszász: Kovács György- Jánosik Sándor, Nagy Krisztián, Szabó Attila, Veréb Dániel (Veréb Viktor), Gazdag Gyula, ifj. Rézsó Péter, Szűcs Dénes, Rentler Milán (Paplanos Ákos), Pongrácz Martin, Kovács Tamás

Góllövő: Rentler Milán (28. perc)

 

Rentler Milán

 

Az eseménydús és izgalmas szajoli szezonnyitó után, egy igencsak felejthető mérkőzést játszottunk hazai pályán Jászfényszaru ellen. Egyik csapat sem sziporkázott, ennek is volt köszönhető, hogy nagyon kevés helyzet alakult ki a kilencven perc során. A vendégek birtokolták többet a labdát, és próbáltak építkezni, mi pedig a zárt és stabil védekezésből indulva, a kontratámadásokban bíztunk. Hasonló szituáció után kerültünk előnybe a 28. percben, amikor Rentler Milán szép egyéni akcióját követően megszerezte első újszászi gólját. Ez a találat elég volt ahhoz, hogy előnnyel forduljunk, de a mérkőzés megnyeréséhez kevésnek bizonyult. A második félidőre is jobbára a küzdelem volt a jellemző, próbálkozott mindkét csapat, kevés sikerrel. A 73. percben aztán mégis kiegyenlítettek a vendégek. Egy előre ívelt labdát Simon szinte zavartalanul fejelt a kapunkba. A mérkőzés végén még Pongrácz Martinnak is volt egy közeli fejese, amely könnyű zsákmánynak bizonyult a fényszarui kapus számára. Maradt az 1-1-es döntetlen, amely összességében igazságosnak mondható. A következő fordulóban a kiesés ellen menekülő Rákóczifalva otthonában lépünk pályára.

Szurmai Tibor

 

Google Photos

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.