2018. november 4. XIII. forduló

Jászkisér – Újszász 1-3 (1-2)
Jászkisér, 180 néző. vezette: Tóth Csaba

Újszász: Kovács György – Jánosik Sándor, Szabó Attila, Balázs Mihály, Veréb Dániel, Gazdag Gyula (Baksa Máté), ifj. Rézsó Péter (Paplanos Ádám), Szabó Gábor (Szűcs Dénes), Farkas István (Paplanos Ákos), Pongrácz Martin, Kovács Tamás

Góllövő: Kovács Tamás 3 (29., 39., 53. perc)

 

Kovács Tamás Ismét mesterhármast rúgott

 

2008. június 1-jén 6-3-ra nyertünk Jászkiséren. Azóta a vendéglátóink jobbára a megyei másod osztályban szerepeltek, de mióta visszakerültek az első osztályba, nem tudtunk nyerni bajnoki mérkőzésen otthonukban. Ennek a hosszú nyeretlenségi sorozatnak vetettünk véget a hétvégén. Jó felfogásban kezdtük el a mérkőzést, sok helyzetünk volt, amelyekből csupán kettőt sikerült gólra váltani. Pedig ha egy kicsit is jobban koncentrálunk, és berúgjuk 100%-os ziccereinket, már az első negyvenöt percben eldönthettük volna a három pont sorsát. Ehelyett a szünet előtti utolsó percekben „rúgattunk” egy gólt, az addig a kapunkra nem sok veszélyt jelentő hazaiakkal. Félő volt, hogy ez a találat a folytatásra még jobban felpörgeti ellenfelünket, de Kovács Tamás 53. percben szerzett harmadik góljával gyorsan lehűtötte a kedélyeket és elcsendesítette a hazai „B” közepet. A hátralévő időben még mindkét oldalon adódtak kisebb–nagyobb lehetőségek, de újabb gól már nem született. Végig uralva a mérkőzést, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Bízunk benne, hogy ez a lendület a hátralévő három fordulóban is kitart. Szombaton hazai pályán fogadjuk Kunhegyest.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.