2018. szeptember 8. V. forduló

Újszász – Tiszafüred 0-0
Újszász, 150 néző. vezette: Béleczki László

Újszász: id. Rézsó Péter – Jánosik Sándor, Szarvák Krisztián, Balázs Mihály, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, ifj. Rézsó Péter, Szabó Gábor (Paplanos Ákos), Kocsis Bálint, Pongrácz Martin, Kovács Tamás

Rövid időn belül másodszor mérkőztünk meg a bajnokság legfőbb esélyesével, Tiszafüreddel. A kupamérkőzés után természetesen egy egészen más kilencven percre készültünk, bízva abban, hogy meg tudjuk majd lepni ellenfelünket. Már az összecsapás előtt két „meglepetés” várta a kilátogatókat. Az egyik, az újonnan elkészült 150 férőhelyes lelátó, amelyet rögtön ki is próbálhattak a nézők. A másik pedig az összeállításunkban volt, ugyanis 20 év után ismét Rézsó Péter védte a kapunkat. A várt forgatókönyv szerint alakult a találkozó, a vendégek irányítottak és támadtak többet, mi pedig fegyelmezetten védekeztünk. Sajnos, a kontra támadásokra nem sok energiánk maradt, ezért nem igazán volt esélyünk a gólszerzésre. Egy pár lehetőséget leszámítva szerencsére a fürediek sem sziporkáztak, így érintetlen maradt mindkét kapu ezen a délutánon. Szervezettségünknek köszönhetően, igazi csapatmunkával nagyon értékes pontot szereztünk. A következő fordulóban ismét egy nehéz mérkőzés vár ránk Karcagon.

Szurmai Tibor

 

Fotó: Fehér János és Szilvási Ferenc

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.