2018. május 19. XXVIII. forduló

Újszász – Törökszentmiklós 3-2 (1-1)
Újszász, 100 néző. vezette: Fekete Tibor

Újszász: Kovács György – Jánosik Sándor, Szarvák Krisztián (Szabó Gábor), Szurmai Tibor, Szabó Attila, Dóra Ákos, Gazdag Gyula, Kocsis Bálint, Kovács Tamás, Pongrácz Martin, Farkas István (Paplanos Ádám)

Góllövők: Kocsis Bálint (12. perc), Farkas István (65. perc), Pongrácz Martin (69. perc)

A negyedik helyért folyó küzdelemben fontos mérkőzést nyertünk a hétvégén, közvetlen riválisunk, Törökszentmiklós ellen. A 12. percben szereztük meg a vezetést egy szerencsés, szinte „ajándékba” kapott góllal. Vezetésünk után is több lehetőségünk volt, hogy növeljük előnyünket, de ez nem sikerült, sőt a 39. percben egy könnyen megítélt tizenegyes után kiegyenlítettek a vendégek. A második félidő sem indult jól számunkra, tíz perc elteltével Buru talált a kapunkba, amivel hátrányba kerültünk. Ekkor talán kevesen gondolták, hogy még jobban felpörögnek az események. Előbb a miklósiaknak volt nagy lehetőségük, amelyből ha gól születik, nagy valószínűséggel eldőlt volna a mérkőzés. Majd ezután a mi perceink következtek. A 65. percben Farkas István szép fejes góljával kiegyenlítettünk, négy perccel később pedig Pongrácz Martin hasonlóan szép lövésével visszavettük a vezetést. A hátralévő időben a vendégek nagy erővel támadtak és próbáltak kiegyenlíteni, mi pedig az előny megtartására, esetleg annak növelésére törekedtünk. Meg is volt erre az esély, de Kocsis Bálint nagy helyzetben kapu fölé lőtt. Az eredmény így nem változott, mindent egybevetve nem érdemtelenül nyertük meg a mérkőzést. A következő fordulóban Tószegen lépünk pályára.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.