Kedves olvasóink!

Az idei évben nagy változások történtek könyvtárunkban. A 2020-ban beadott (és elnyert) NKA-pályázat "Az újszászi könyvtár bútorzatának korszerűsítése" segítségével 4.198.150 Ft költséggel megújult könyvtárunk berendezése és új infokommunikációs eszközöket is is beszereztünk. A pályázat 10 % önrészt tartalmazott, melyet az Önkormányzat biztosított. Emellett további komoly pénzügyi ráfordítást jelentett a bútorzatcseréhez elengedhetetlenül szükséges padlózatcsere, a tisztasági festés és egyes világítótestek cseréje. A könyvtár látogatói előtt nyitott 4 helyiségbe egységes, szép laminált padló burkolat került küszöbök és egyéb szinkülönbség nélkül, akadálymentessé téve a közlekedést. Az átalakítási munkálatokat a Városgazdálkodási csoport munkatársai végezték. Köszönjük munkájukat.

Az új berendezés, az alacsonyabb, levegős elhelyezésű polcok, az új bútorok reményeink szerint, elnyerik az Önök, a könyvtár látogatói tetszését is.

Jöjjenek el, nézzék meg személyesen is a változásokat!

Az átalakítás folyamatát fotókon dokumentáltuk, melyekből az alábbi albumot állítottuk össze

 

KÉPTÁR

 

Az új berendezés tervezéséne törekedtünk arra, hogy figyelembe vegyük az Önök személyesen vagy a korábbi igényfelmérésekben megfogalmazott kívánságait.

Az alábbi kérdőív kitöltésével segítsenek annak megítélésében, mennyire sikerült az átalakítás, és kérjük osszák meg velünk további javaslataikat, esetleges kritikájukat.

KÉRDŐÍV

Köszönjük!

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.