Az adventi időszak végén már hagyomány Újszászon, hogy a vendéglátó egységek és civil szervezetek főtt étellel lepik meg a rászorulókat.

Idén az Aranykürt vendéglő 70 adag rizses húst, Vörösmarty Vendégház 40 adag fűszeres vért, a Szász Étterem 50 adag rizses húst, a Sólyom Ételfutár 25 adag tarhonyás húst és mellé gyümölcsöt ajánlott fel.

A felajánlásokat idén is a Katolikus Karitász önkéntesei juttatták el családokhoz, akik ráadásul az adományok mellé minden családnak egy-egy csomag piskótatallérral is kedveskedtek.

A 2023-as év felajánlásai itt még nem értek véget: szilveszterkor a Lowland Bikers Motoros Egyesület 70 adag gulyáslevest készít el, adományként.

Köszönöm minden magánszemélynek, vendéglátó egységnek és civil szervezetnek, aki név nélkül, vagy a nyilvánosság felvállalásával tett azért, hogy az ünnepek alatt egyetlen asztalról se hiányozhasson az ünnepi vacsora!

 

 

 

 

 

Forrás: facebook | Dobozi Róbert | 2023.12.23.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.