Településünk legnagyobb munkáltatójaként nagy felelősséggel tartozunk munkavállalóink egészségének megőrzéséért.

Önkormányzatunk intézményeiből mintegy 170 dolgozó vesz részt azon az önkéntes vizsgálaton, mellyel a koronavírus elleni ellenanyagszintet lehet meghatározni.

A komplex, azaz N és S fehérjékre adott ellenanyagok mennyiségét külön is meghatározó vizsgálat ára 15.000 Ft/ fő, melyből 12.000Ft- ot Önkormányzatunk vállalt át.

Intézményeink dolgozói között szerencsére már most is kifejezetten magas az oltottak aránya. Az eredmények ismerete reményeim szerint segít majd dönteni a harmadik vakcina felvételében, illetve az oltatlan munkatársainknak segíthet megérteni, miért fontos a vakcina felvétele.

A kiértékelt leletek még ezen a héten, azaz a november 22-én kezdődő oltási akcióhét előtt meg fognak érkezni mindenkihez.

Ezzel az információval is szeretnénk segíteni azt, hogy településünk intézményeiben mielőbb elérhessük a teljes átoltottságot.

Dobozi Róbert
polgármester

 

Fotó: facebook

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.