A Szociális Munka Napjának alkalmából tisztelettel köszöntöm a szociális ágazatban dolgozó valamennyi aktív és nyugdíjas dolgozót!

Városunkban a lakosság számarányához képest különösen nagy, mintegy 250 fő a szociális ágazatban aktívan dolgozók száma, akik a mindennapokban sokszor emberfeletti munkával gondoskodnak szeretteink, beteg és sérült hozzátartozóink fizikai és lelki szükségleteiről.

Óriási köszönet illeti meg mindannyiukat ezért a szolgálatért! Az emberiesség legnagyobb fokmérője mindenkor az, ahogyan elesett társairól gondoskodni tud a közösség. Az Ő munkájuk nélkül nem lenne lehetséges olyan társadalmat építeni, mely emberségesnek nevezhető.

A tiszteletem és a hálám kifejezésén túl szeretnék mindannyiuknak jó egészséget, elegendő erőt és kitartást kívánni a mindennapokhoz. Isten éltesse Őket a Szociális Munka Napjának alkalmából, valamint az év összes többi napján egyaránt!

Dobozi Róbert
polgármester

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.