A nyár végén már több hagyományos iskolai programot támogatott, segített egyesületünk. Augusztus 14-én a Fővárosi Cirkuszba kirándultunk az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola legkiválóbb tanulóival. Nagy örömünkre, az elmúlt tanév végén igen szép számú gyermek kapott kitűnő bizonyítványt, ezért két busszal indultunk útnak a sok izgalmat, különleges látványosságokat ígérő budapesti kirándulásra. Egyesületünk az egyik busz teljes költségét átvállalta, így tanulóinknak nem kellett fizetniük az utazásért.

Augusztus utolsó hetében zajlik - és zajlott idén is - a leendő első osztályosok ismerkedős, vidám, várva – várt gólyatábora. Egyesületünk rendszeresen támogatja a „kicsik” első iskolai hetét.

Szeptember elején Újszász Városnapja programjainak szervezéséhez egyesületünk is csatlakozott. Az önkormányzattal közösen szervezett programokkal elsősorban az általános iskoláskorú gyermekeknek szerettünk volna felejthetetlen perceket szerezni, de szívesen láttunk minden érdeklődőt is.

 

Fotó: Gonda Adrienn, Bartáné Mucza Tünde és Kurdiné Tóth Melinda

 

A visszajelzések alapján ez sikerült is. Öröm volt látni a sok csillogó szemű gyermeket és elégedett felnőttet.

Szeptember 10-én pénteken megismerkedhettek tanulóink és a kedves látogatók a csillagok misztikumával az Utazó Planetárium jóvoltából. Megtanulhatták a kosárfonás alapjait Kovács Zoltán kosárfonó mester segítségével, beszélgethettek a nagyon kedves Alexy Vivien vlogger, influencerrel és fergeteges hangulatú koncerten vehettek részt, Kovácsovics Fruzsina művésznő, énekesnő jóvoltából.

A továbbiakban is várunk minden érdeklődőt szeretettel egyesületünk tagjai közé!

Tartalmas, boldog tanévet kívánok minden kicsi és nagyobb gyermeknek és kedves szüleiknek!

Pomázi Melinda
a 4H Egyesület elnöke

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.