2015. április 25. XXIV. Forduló

Szajol – Újszász 1-1 (1-1)
Szajol, 150 néző, vezette: Csányi Tamás

Újszász: Lengyel Gábor - Veréb Viktor, Szabó Attila, Veréb Dániel, Rédei Csaba, Lengyel András, Juhász Márk, Rézsó Péter (Fekete Tamás), Sipos Zsolt, Csernus Csaba, Gazdag Gyula (Czibak Tibor)

Góllövő: Sipos Zsolt (26. perc)

Kiállítva: Czibak Tibor (91. perc)

A tavasszal remeklő Szajol otthonában léptünk pályára a hétvégén. Az őszi odavágón nagy szerencsével az utolsó percekben egyenlítettek mostani vendéglátóink, ezúttal viszont a forma alapján inkább ők számítottak a mérkőzés esélyesének. Természetesen minden jó és rossz sorozat megszakad egyszer, ennek szellemében léptünk pályára és bíztunk a győzelemben, valamint abban, hogy végre elindulunk a felfelé vezető úton. Nagy küzdelem jellemezte az egész mérkőzést, talán ezért sem volt valami magas a színvonal. Két mérkőzés óta tartó gólcsendünket Sipos törte meg, amikor a 26. percben Gazdag Gyula szabadrúgásból beívelt labdáját csúsztatta a szajoli kapuba. Örömünk azonban nem sokáig tartott, 10 perccel később egy elég könnyű szívvel megítélt szabadrúgásból Donkó csavart a kapunkba és egyenlített ki. 1-1-es félidő után a folytatásban is a küzdelem dominált, és ahogy telt az idő, egyre jobban úgy tűnt, hogy mindkét csapatnak megfelel az egy pont. Bárha hatalmas ziccer nem is, kisebb lehetőségek voltak mindkét oldalon, de újabb gól már nem született, így igazságosnak mondható döntetlen született a két hasonló képességű csapat találkozóján. Hétvégén a bajnokságban már több meglepetést is okozó Kunhegyest fogadjuk hazai pályán.

 

Ifi: Szajol – Újszász 4-2

Góllövők: Szarvák Krisztián, Szarvák Zsolt

Nem várt vereséget szenvedett ifjúsági csapatunk. Sajnos, a vereségnél még szomorúbb és elkeserítőbb néhány játékos hozzáállása és viselkedése.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.