Május 15-én, a VI. Budapesti Nagy Sportágválasztó második napján a családoké és a nagy közönségé volt a terep. Fehér János és Kézér Béla vezetésével Gulyás Adrienn, Kovács Gabriella, Kovács Zoltán, Kurdi Gábor és Oszlányi Mercédesz várta a lábtoll-labda és a szepataka iránt érdeklődőket. A borús idő ellenére közel hétezer volt a látogatók száma. Nagy volt az érdeklődés a lábtoll-labda pályán is. A lányok alig győzték a pontgyűjtő kiskönyvekbe ragasztgatni a lábtoll-labdázást igazoló 12-es és a szepatakázást igazoló 13-as matricákat. Minden próbálkozó a lábtoll-labdázást bemutató szórólapot is kapott.

 

Picasa

Fotó: Fehér János és Kézér Béla

 

A színpadon Kovács Zoltán és Kurdi Gábor mutatták be a rúgásokat, labdaérintéseket, és válaszoltak Siklós Erik rádióriporter kérdéseire.
11 órakor körül elkezdett esni az eső, amely délutánra sem állt el, sőt egyre jobban esett. A labdák eláztak, az érdeklődők elfogytak. A Sportágválasztó a tervezettnél korábban befejeződött. Ennek ellenére a VI. Budapesti Nagy Sportágválasztó ismét sikeres volt, hiszen az eső ellenére is kiemelkedő, 15000-et meghaladó látogatói létszámot produkált!

Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.