2016. június 1-én rendezte a Fenyő Áruház Újszászon a hagyományos Coop napot, amelyen sok más fellépő mellett Fehér János vezetésével az újszászi lábtoll-labdázók – Balogh Dávid, Dániel Márk, Farkas Marcell, Kovács Márton, Kökény Martin, Molnár Dániel, Móra Mercédesz, Oláh Péter, Rab Alexander, Szaszkó Dorka – is bemutatót tartottak. A rúgásokat, labdaérintéseket Kovács Márton, a párban nehezítésekkel végzett játékot Kovács Márton, Molnár Dániel, Móra Mercédesz és Szaszkó Dorka mutatta be. A mindenkit megmozgató indiánjáték kieséses változatában Kökény Martin lett a győztes. A bemutató végére érkezett meg Bóta Kinga olimpiai ezüstérmes kajakozó, aki a Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!” COOP akció segítője.

– A COOP az athéni, a pekingi és a londoni olimpia után immár negyedik alkalommal indítja útjára szurkolói mozgalmát – „Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!” címmel. A rendezvénysorozat keretében május 6. és július 1. között az ország szinte összes településén, több mint 2600 boltban kihelyezett szalagokra írhatják lelkesítő jókívánságaikat a vásárlók és a dolgozók a XXXI. Nyári Olimpiai ötkarikás játékokra utazó magyar sportolók számára.

A gyerekek mindjárt bevonták a Bóta Kingát a játékba, aki szívesen lábtoll-labdázott velük. Utána pedig aláírásra, szurkolásra biztatta a jelenlévőket: A lábtoll-labdázók a Hajrá magyarok! és a Nyerjetek nyolc aranyérmet! – lelkesítő mondatokat írták a szalagokra.

 

Picasaweb | Google Photos

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2016©