Szeptember 15. Magyar Kupa 3. forduló

Jászkisér – Újszász 2-4 (1-1)
Jászkisér, 100 néző. Vezette: Tóth Pál

Újszász: Nagyistván – Farkas, Czifra, Sipos, Varga K.(Nagy Á.) – Lengyel, Szurmai, - Czibak,(Gara), Dóra, Balogh,(Földi), - Konka,(Győrfi)

Góllövők: Lengyel, Czibak, Konka, Czifra.

A Magyar Kupa megyei selejtezőjének 3. fordulójában Jászkisér volt az ellenfelünk. A megszokott keretből többen is hiányoztak (Kovács Gy., Rézsó, dr. Katona, Mérész, Kovács Sz.), így lehetőséget kaphattak ifjúsági játékosaink a bizonyításra. (Nagyistván, Gara, Győrfi, Földi, Nagy Á.). Kötelező volt a továbbjutás, ami sikerült is, mégsem lehetünk maradéktalanul elégedettek. Alacsony színvonalú találkozó volt, rengeteg hibával tarkítva. Rúgtunk négy gólt, a hazaiak kétszer is szépíteni tudtak, de továbbjutásunk nem forgott veszélyben. A következő fordulóra április 15-én kerül sor. Hogy ki lesz az ellenfelünk, egyelőre még nem tudni, de bízunk benne, hogy folytatni tudjuk menetelésünket a kupában.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.