2015. április 4. XXI. forduló

Újszász – Csépa 1-1 (0-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Halasi Zoltán

Újszász: Lengyel Gábor - Veréb Viktor, Szabó Attila, Veréb Dániel, Lengyel András, Rédei Csaba, Csernus Csaba (Fekete Tamás), Sipos Zsolt, Juhász Márk, Gazdag Gyula (Rézsó Péter), Czibak Tibor

Góllövő: Sipos Zsolt (89. perc)

A tavasszal jól rajtoló Csépát láttuk vendégül a XXI. fordulóban. A helyezések szempontjából fontos volt ez a találkozó mindkét fél számára. Valószínűleg ezért is várt mindenki egy küzdelmes, jó mérkőzést. Ezzel szemben egy rendkívül unalmas, rengeteg hibával tarkított első 45 percet láthattak a nézők. Gyakorlatilag kapuk nélkül is lehetett volna játszani, ugyanis helyzete sem volt egyik csapatnak sem. A második félidő valamivel eseménydúsabb volt, többet támadtunk és kapufákig is eljutottunk, többször pedig a kapusuknak adtunk túl könnyű feladatot. A vendég csépaiak jobbára kontrákból próbálkoztak, ami be is jött nekik. A 61. percben Határ Attila szerezte meg a vezetést csapata számára. Hátrányba és nagyon nehéz helyzetbe kerültünk a hátralévő fél órában, ahol a csépaiak célja a játék tördelése és az idő húzása volt az eredmény megtartásának érdekében. A 89. percig sikerült ez, amikor is sokadik próbálkozásunkból Sipos gólt lőtt és kiegyenlített. Nagyon kevés volt a hátralévő idő, hogy esetleg a győzelmet is megszerezhessük, így be kellett érnünk az egy ponttal, amivel igazából nem lehetünk annyira elégedettek. A következő fordulóban Karcagra látogatunk, ahol nagy valószínűséggel bravúrra lesz szükség ahhoz, hogy pontot, esetleg pontokat szerezzünk.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Ifi: Újszász – Csépa 6-0

Góllövők: Szarvák Krisztián (2), Kenyó Márk (2), Farkas Antal, Nagy Szabolcs

Nagyarányú győzelemmel hangolt ifjúsági csapatunk a hétvégi Karcag elleni rangadóra.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.