2014. május 24. XXVIII. forduló

Újszász – Törökszentmiklós 3-1 (1-0)
Újszász, 150 néző. vezette: Fekete Tibor

Újszász: Kovács György- Farkas Gábor, Szurmai Tibor, Szabó Attila, Rédei Csaba, Lengyel András, Kerekes Dávid (Fekete Tamás), Csernus Csaba, Juhász Márk, Czibak Tibor, Mérész Zoltán (Varga I. Krisztián)

Góllövők: Czibak Tibor (45. perc), Lengyel András 2 (51. perc, 69. perc)

 

Képtár | Picasa

 

2013. május 18. Újszász-Fegyvernek 3-0. Ez volt az a mérkőzés, amelyen utoljára játszottunk az „A” pályán a nagy felújítások előtt. Azóta több mint egy év telt el, és immáron a megújult játéktéren fogadhattuk Törökszentmiklós csapatát, ráadásul az egyesület színeiben, fekete-fehér új szerelésünkben. Nagy hőség volt a mérkőzés előtt, majd a kezdő sípszóra óriási szélvihar támadt, és az eső is elkezdett esni. Talán az időjárás változás zavarhatta meg a csapatokat, mert az első 20 percben elég „langyos” volt a játék. A továbbiakban mindkét fél előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, de szerencsére a vezetést nekünk sikerült megszerezni, Czibak tizenegyesből szerzett találatával a félidő előtt. A második félidőben nem sokat kellett várni az újabb gólra, az 51. percben Lengyel fejelt a vendégek kapujába. Megnyugtató előnynek tűnt a kétgólos vezetésünk, mindaddig, míg Nagy D. lecsúszott beadása be nem hullott a kapunkba. Aggodalomra nem sokáig volt okunk. Egyrészt a miklósiak nem igazán tudtak nagy helyzetet kialakítani, másrészt a 69. percben Lengyel megszerezte második gólját. A hátralévő húsz percben újabb gól már nem született, így a végére 3-1-es megérdemelt győzelmet arattunk.

 

Ifi: Újszász – Törökszentmiklós 2-4
Góllövők: Mozsár József, Szarvák Krisztián

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér Judit

 

3-2-es vendégvezetés után hajtottunk a döntetlenért, amihez közel is álltunk, ám a végén bekapott gól végleg megpecsételte sorsunkat.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.