2013. szeptember 28. VII. forduló

Karcag – Újszász 4-1 (2-1)
Karcag, 150 néző. vezette: Kubovics Balázs

Újszász: Kovács György - Ágoston Kristóf, Mérész Zoltán, Szurmai Tibor, Varga I. Krisztián, (Földi Gergő)- Rédei Csaba (Fekete Tamás), Lengyel András,- Juhász Márk, Sipos Zsolt, Csernus Csaba,- Balogh Zsolt

Góllövő: Sipos Zsolt (44. perc)

A hétközi kisújszállási kupamérkőzéssel (2-1) a lábunkban utaztunk Karcagra a bajnokság 7. fordulójában. A hazaiak jó szereplését hűen tükrözi, hogy egyelőre vereség nélkül a 4. helyen várhatták az összecsapást. A kezdeti tapogatózás után a 8. percben a frissebben mozgó karcagiak szerezték meg a vezetést. Egy szöglet után Kovács Cs. robbant be a hosszú oldalon, és fejelt védhetetlenül a hálóba. A korán bekapott gól nem tett jót enerváltan játszó csapatunknak. A 36. percben kétgólosra nőtt a hátrányunk. Székely jobb oldalról lőtte középre a labdát, s – miután Mérész és Kovács nem értették meg egymást – a nevető harmadik, Bukovszki könnyedén passzolt a kapunkba. Egy perccel a félidő vége előtt összejött a szépítés. Mérész oldalról belőtt szabadrúgását Lengyel csúsztatta meg, a középen helyezkedő Sipos pedig előbb átvette, majd Móga mellett a kapuba pöccintette a labdát. Bizakodva kezdtük a második játékrészt, ám nem sokáig örülhettünk. Az 55. percben Lengyel ért bele szerencsétlenül egy – a kapu elé belőtt – labdába, ami becsapva Kovácsot a saját hálónkban kötött ki. Az idő fogyott, mi pedig egyre jobban fáradtunk. A sokat futó és a mezőnyben jól passzoló karcagiak pedig sorra vezették a veszélyesebbnél veszélyesebb támadásokat. A 87. percben Nagy R. 17 méterről szerzett góljával alakította ki a 4-1-es végeredményt. Teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést a jól játszó hazaiak. A bajnoki és kupamérkőzéseket egybevetve tíz idegenbeli mérkőzés után idén először játszunk hazai pályán, ahol Rákóczifalva csapatát fogadjuk.

 

Ifi: Karcag – Újszász 3-4
Góllövők: Szarvák Krisztián (2), Molnár András (2)

Szép gólokat lőve újabb három ponttal lett gazdagabb ifjúsági csapatunk.

 

Októberi mérkőzéseink:
10.05. Újszász – Rákóczifalva 15.00
10.12. Jánoshida – Újszász 15.00
10.19. Újszász – Cibakháza 14.30
10.26. Kisújszállás – Újszász 14.00

 

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.