2013. szeptember 7. IV. forduló

Martfű – Újszász 0-2 (0-0)
Martfű, 150 néző. Vezette: Szabó József

Újszász: Kovács György - Varga I. Krisztián, Mérész Zoltán, Szurmai Tibor, Tímár Martin, -Csernus Csaba, Rédei Csaba, Lengyel András, Markót Zoltán (Juhász Márk), - Sipos Zsolt, -Balogh Zsolt (Fodor Gergely)

Góllövők: Juhász Márk (60. perc), Sipos Zsolt (63. perc)

A negyedik fordulóban Martfű együttese várt ránk. A hazaiak kerete szinte kicserélődött, régi, rutinos játékosaik tértek vissza korábbi székhelyükre. Nem is számíthattunk egyszerű mérkőzésre, de bíztunk benne, hogy ezúttal győztesen fogjuk elhagyni a pályát. A kezdés kísértetiesen hasonlított korább 90 perceinkre, azaz 2-3 ordító ziccert hagytunk ki, igaz a hazaiak is megszerezhették volna a vezetést. Gólnélküli döntetlennel fordultunk. A második félidőben tovább próbálkoztunk, aminek meg is lett az eredménye. A 60. percben Juhász kapott remek labdát Baloghtól, amit megtolt, majd okosan elpasszolt Tóth mellett. Szinte még a gólunkat ünnepeltük, amikor jött az újabb találat. A 63. percben Sipos fejelt a vendéglátók kapujába. Bár ezután a hazaiaknak is volt egy-két veszélyes támadása, valamint rúgtak kapufát is, de ezúttal a szerencse is mellettünk állt, így sikerült kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést. Nagyot küzdve, harcosan játszott a csapat, és ez a hozzáállás elegendő volt ahhoz, hogy idén először győztesen hagyjuk el a pályát. Vasárnap Jászárokszállásra látogatunk, és bízunk a hasonló folytatásban.

 

IFI: Martfű – Újszász: 1-6
Góllövők: Fekete Tamás (2), Pető Tibor (2), Molnár András, Szarvák Krisztián.

Magabiztosan nyert ifjúsági csapatunk, amely ha továbbra is így folytatja, merészebb álmokat is szövögethet a bajnokságban.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.