A szakosztály 2009/2010-es szezonja nem fog előkelő helyen szerepelni az emlékkönyvekben, de ezt is megpróbáltuk. Erőinket megosztva két csapattal szerepeltünk két különböző osztályban. Az új igazolásokban bízva az NB III-as csapatnak a bentmaradás volt a cél, a megyei csapatnak a tisztes középmezőnyben való helytállás.

A szezon nem ezt igazolta, ugyanis az új igazolások csalódást okoztak, emiatt a várt eredmények nem érkeztek, így győzelem nélkül természetesen utolsó helyen végzett az NB—s csapat. Az egyéni eredmények is elmaradtak az elvárttól. Új igazolásunk Ecseki István csak egy meccsen segítette a csapatot, ahol két nyert meccsel 50%-ra hozta a szezont, majd jómagam 25%-os, jánoshidai kölcsön játékosunk Kiss Béla 15,6%-os, Nagy Jenő I. 10,3 %-os, Veres Zoltán 5,6%-os egyéni teljesítményt produkált.

A megyei csapat 6. helyen végzett. Az erő megosztás az ő teljesítményüket is nagyban csökkentette, de egyéni teljesítményükkel - Padányi Bea 65 %, Hortobágyiné Stejszkál Éva 59,38 %, Bakó István 46,43 %, dr. Sütőné Árkosi Andrea 23,21 % - segítették a csapatot.

Nincs megelégedettségre okunk, majd a következő szezonban ismét összevonjuk erőinket a megyei bajnokságra. Terveink szerint a VI. Újszász Kupát 2010. augusztus 28-án rendezzük meg, ahová nagy szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Kovács Szilárd
asztalitenisz szakosztályvezető

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.