Június 5-én napsütésben kezdődött, majd zivatar után napsütésben végződött a 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála a Margitszigeten. A 3100 nevező az időjárás viszontagságai ellenére is fantasztikus hangulatot teremtett. A verseny a 3.5 kilométer két rajtjával kezdődött. A második futamban három újszászi indult.  Papp Zsuzsanna 22:30, Molnár Krisztina 22:50 és Dombai Réka 26.30 idővel ért célba.

A hosszabb távon, a 7.5 kilométeren indulók mezőnye ragyogó napsütésben, fél 1-kor rajtolt el. A hölgyek integetve és jókedvűen haladtak át a rajtkapu alatt. Ezt a hangulatot változtatta át a kora délután jött zivatar. A résztvevők a 7,5 kilométeres táv egy részét szakadó esőben tették meg, mint ahogy a szurkolóknak is kijutott a záporból. A futók bőrig áztak, a hőmérséklet rövid idő alatt 8 fokot esett - 30-ról 22 fokra -, az érdeklődők fák és sátrak alatt próbáltak menedéket találni a felhőszakadás elől. A jókedvet azonban nem mosta el az eső: a célba érkező lányok és asszonyok arca akkor is ragyogott, amikor a ruhájuk csurom vizes volt. Az újszásziak közül a hosszabb távon 488. Molnár Nikolett 45:35 és 1010. Nyíri Lajosné 57:13 állta a viszontagságokat.

 

Képtár

Fotó: BSI, Molnár Nikolett, Molnár Krisztina

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.