A fórumon, melynek a Polgármesteri Hivatal adott otthont, szó esett az érintett intézményekben tapasztalható nehézségekről, de konkrét esetek elemzésén keresztül ezek egy részére kézzelfogható megoldások is születtek.

A jelen lévő szakemberek egyetértettek abban, hogy a minden szinten tapasztalható szakemberhiány miatt a jövőben egyre nehezebb lesz a folyamatosan növekvő problémás gyermeklétszám magas színvonalú szakmai ellátása.

A szakmai szervezetek még szorosabb együttmüködésére van ezért szükség a jövőben, melynek fontos eszközei lehetnek a maihoz hasonló fórumok.

Önkormányzatunk eddig is szoros kapcsolatot igyekezett ápolni mindenkivel, aki a család- és gyermekjólét, gyermekvédelem, gyermekpszichológia szakterületén szolgálja a jövő nemzedéket.

Városunk nevében köszönöm a Pedagógiai Szakszolgálat, Humán Szolgáltató Központ, Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása, Szolnoki Tankerület, Hetényi Géza Kórház és oktatási-nevelési intézményeink szakembereinek áldozatos munkáját.

A jövőben is mindenben számíthatnak a támogatásunkra!

Forrás: facebook | Dobozi Róbert | 2024.03.27.

 

 

 

 

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.