2023. március 30-án elhunyt Kasza Józsefné Mártika, városunk számtalan civil szervezetének gazdasági vezetője, a 2012 év Szakmai Díjasa.

Kasza Józsefné Simon Márta 1953-ban született Budapesten. Szakmai tevékenységét 1971-ben középfokú kereskedelmi végzettséggel kezdte meg a helyi ÁFÉSZ-nél, majd a munka mellett 1977-ben kereskedelmi üzemgazdász oklevelet szerzett. 1984-ben Szolnokra távozott, a MESZÖV munkatársa lett. 1991 óta mérlegképes könyvelői képesítéssel rendelkezett. 1995-től a megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági vezetője volt. 2004-től a helyi középiskola gazdasági vezetője lett.

Emberi és szakmai kvalitásaira már fiatal korában felfigyeltek. Az 1970-es évek végén, illetve a ’80 évek elején egy cikluson keresztül tanácstagként szolgálta a helyi közösséget. A rendszerváltozást követően négy évig, majd 2006-tól ismét az önkormányzat pénzügyi bizottságának tagjaként segítette a képviselő-testület munkáját.

A település sportéletének aktív résztvevője volt. A ’70-es - ’80-as években asztaliteniszezett, napjainkig pedig gazdasági szakemberként végezte, illetve segítette a városban működő több sport- és egyéb civil szervezet könyvelését.

Személyében egy szakmailag felkészült, megbízható, munkáját lelkiismeretesen végző, munkatársai által is elismert, derűs és kiegyensúlyozott embert veszített el településünk.

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak!

 

Forrás: facebook | Újszász Város Önkormányzata | 2023.03.31.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.