2021. március 6. XVIII. forduló

Újszász - Kunhegyes 3-1 (1-1)
Újszász, zárt kapus mérkőzés. Vezette: Pálinkás Donát

Újszász: Kovács Viktor (Schumann Zsolt) - Veréb Viktor, Vatai Nándor, Hegedűs Milán, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Nagy Gábor (Rézsó Péter), Szűcs Dénes (Bezzeg Bence), Konka Tamás (Jánosik Sándor), Keő József, Rentler Milán (Németh Tamás)

Góllövők: Konka Tamás 2 (20. és 54. perc), Nagy Gábor (49. perc)

 

Konka Tamás Nagy Gábor

 

Sikerült kijavítani a múlt heti fiaskót, bár ez a mérkőzés sem úgy indult, ahogyan azt elterveztük. Aktívan kezdtek a vendégek, helyzeteik voltak, és a 17. percben megszerezték a vezetést. Szerencsére gyorsan volt válaszunk erre a gólra, és három perc múlva Konka Tamás találatával kiegyenlítettünk. Az 1-1-es félidőt követően, a folytatásban fokozatosan vettük át a játék irányítását, és rövid időn belül már az előny is nálunk volt, Nagy Gábor góljának köszönhetően. Továbbra is lendületben maradtunk, és öt perc múlva újabb találatnak örülhettünk. Ekkor ismét Konka Tamás volt eredményes, amellyel kétgólosra nőtt előnyünk. Bár a hátralévő időben voltak még helyzetek, újabb gól már nem született, így maradt a 3-1-es végeredmény. A játékunkon van még javítanivaló, de a legfontosabb, hogy itthon tartottuk a három pontot. Folytatás Kunszentmártonban.

Szurmai Tibor

 

Fotó: Pesti József (szoljon.hu)

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.