2021. február 28. XVII. forduló

Újszász - Tiszaföldvár 0-6 (0-4)
Újszász, zárt kapus mérkőzés. Vezette: Czékus Sándor

Újszász: Kovács Viktor - Veréb Viktor, Nagy Krisztián, Vatai Nándor (Rézsó Péter), Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Nagy Gábor (Szűcs Dénes), Hegedűs Milán, Konka Tamás (Bezzeg Bence), Jánosik Sándor (Keő József), Rentler Milán

Rangadó várt ránk a 17. fordulóban, legalábbis a mérkőzés előtt még úgy gondolta mindenki, hogy egy kiélezett kilencven perc elé néz csapatunk. A nagy terveket szövögető ellenfelünk azonban gyorsan megmutatta, hogy mik a céljaik a jövőre nézve, és nagyon magabiztos, jó játékkal már az első negyvenöt percben eldöntötte a három pont sorsát. Négygólos hátrányban a szünet után sem tudtunk feljavulni, mélyen a tudása alatt teljesített mindenki, és szinte semmi veszélyt nem jelentettünk a tiszaföldváriak kapujára. Kapott gól nélkül viszont ezt a játékrészt sem úsztuk meg, így a végére hatgólos kiütéses vereséget szenvedtünk. Remélhetően minél hamarabb sikerül majd kiheverni ezt a nagy "pofont", és a hétvégén ismét hazai pályán, javítani tudunk Kunhegyes ellen.

Szurmai Tibor

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.