2021. március 13. XIX. forduló

Kunszentmárton - Újszász 2-3 (0-0)
Kunszentmárton, zárt kapus mérkőzés. vezette: Skultéti Csaba

Újszász: Kovács Viktor - Veréb Viktor, Hegedűs Milán, Vatai Nándor, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Nagy Gábor, Szűcs Dénes (Bezzeg Bence), Konka Tamás (Jánosik Sándor), Keő József, Rentler Milán

Góllövők: Vatai Nándor (47. perc), Rentler Milán (66. perc), Nagy Gábor (70. perc)

 

Vatai Nándor Rentler Milán Nagy Gábor

 

Újabb győzelmet arattunk a hétvégén, ezúttal Kunszentmárton otthonában. A kiesés elől menekülő házigazdák ellen hiába játszottunk fölényben – a mérkőzés nagy részében –, az első félidőben kialakított lehetőségeinket nem tudtuk gólra váltani. A folytatásban változott a helyzet, gyorsan vezetést szereztünk, amit a hazaiak tíz perc elteltével ki is egyenlítettek. Szerencsére ez nem zavart meg minket, nem sokkal később, rövid időn belül két gólt is szereztünk. Ezután jó eséllyel végképp lezárhattuk volna a mérkőzést, de ezt nem tettük meg. Vendéglátóink viszont szépítettek, így az utolsó percekre saját magunk dolgát nehezítettük meg, és tettük szorossá az eredményt. A következő fordulóban a listavezető Törökszentmiklós ellen, nagy valószínűséggel kevesebb lehetőségünk lesz  a gólszerzésre, amire mindenképpen jobban kell majd koncentrálnunk.

Szurmai Tibor

 

Fotó: facebook

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.