2020-ban a koronavírus-járvány miatt két verseny kivételével minden ranglista verseny elmaradt. A versenyek hiányában az év játékosa címeket nem hirdette ki a Magyar Lábtoll-labda Szövetség. 2021 is rosszul indult. A tavaszi versenyek elmaradtak, nyáron és ősszel azonban minden versenyt, minden bajnokságot sikerült megrendezi, amelyek eredményei alapján a hivatalos versenyévad befejeztével az év játékosa címek kihirdethetők.

2021-ben az év lábtoll-labdázói: Herczeg Gábor (Újszászi VVSE) és Farkas Lilla (Újszászi VVSE). Herczeg Gábor 17 éves játékos pályafutása során 4. alkalommal lett az év játékosa. 2021-ben férfi csapatban, férfi párosban, férfi egyéniben és vegyes párosban felnőtt bajnok. Férfi csapatban, férfi párosban, férfi egyéniben és vegyes párosban ranglista első.

Farkas Lilla első alkalommal érdemelte ki az év lábtoll-labdázója megtisztelő címet. 2021-ben női csapatban, női párosban, női egyéniben és vegyes párosban felnőtt bajnok. Női csapatban, női egyéniben és vegyes párosban ranglista első.

2021 korcsoportos legjobbjai:

Az év legjobb ifjúsági játékosai: Kökény Martin (Újszászi VVSE) és Szaszkó Dorka (Újszászi VVSE)

Az év legjobb serdülő játékosai:

Palotás Dominik (Cserszegtomaji SK) és Belovári Panna (Cserszegtomaji SK)

Az év legjobb gyermek játékosai:

Kanalas Renátó (Újszászi VVSE), Kondor Anett (Dunaújváros Gárdonyi) és Berezvai Barbara (Cserszegtomaji SK)

Az év legjobb szenior játékosai:

Tóth Gábor (Újszászi VVSE) és Pelczer-Földi Nikoletta (Újszászi VVSE)

 

Az "Év játékosai" kollázs

 

Herczeg Gábor

 

Farkas Lilla

 

Kökény Martin

 

Szaszkó Dorka

 

Palotás Dominik

 

Belovári Panna

 

Kanalas Renátó

 

Kondor Anett

 

Berezvai Barbara

 

Tóth Gábor

 

Perczel-Földi Nikoletta

 

Fotó: Herczeg Gábor és MLTSZ archívum

 

Lábtoll-labda az Aktív Rádióban:

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.