Az Újszászi VVSE lábtoll-labda szakosztályában 2003 óta hagyomány, hogy a felnőtt és az ifjúsági bajnokok eredményeik megünneplésével zárják az évet, és Szolnok egyik legjobb éttermében, a Bajnok étteremben vacsoráznak. Sajnos, 2020-ban a koronavírus-járvány miatt elmaradtak a bajnokságok, és így elmaradt a vacsora is. 2021-ben sikerült megrendezni a bajnokságokat, így 18. alkalommal vacsorázhattak együtt Újszász legjobb lábtoll-labdázói.

2021 nagyon sikeres volt az újszászi felnőttek és az ifisták részére is. A felnőttek a lehetséges hét bajnoki címből mind a hetet megszerezték. Az ifjúságiak a hétből hatot nyertek. A felnőtteknél Farkas Lilla és Herczeg Gábor négyszeres aranyérmesként érkezett a vacsorára. Az ifjúságiak legjobbja, Diós Letícia is négy bajnokságot nyert. Hármat az ifiknél, egyet a felnőttek között. Az ifjúsági fiúknál Kovács Márton volt három győzelmével a legeredményesebb meghívott.

 

Forika Attila, a Bajnok étterem szakácsa, volt lábtoll-labdázó, Fehér János és Herczeg Gábor

 

Herczeg Gábor

 

Az ünnepi asztalnál

 

Ünneplő bajnokok

 

Farkas István, az Újszászi VVSE elnöke

 

Elnöki gratuláció

 

Jó étvággyal

 

Finom ételek, méretes adagok

 

Bajnokok a Bajnok étteremben

 

Karácsonyi fények

 

Bajnok női csapat

 

Boldog karácsonyt kíván az Újszászi VVSE bajnokcsapata!

 

Boldog karácsonyt kíván a Herczeg Gábor - Tóth Gábor bajnok páros!

 

Herczeg Gábor, Kézér Zsolt és Tóth Gábor

 

Farkas István, Herczeg Gábor, Tóth Gábor és Kézér Zsolt

 

Karácsonyi látvány

 

Boldog karácsonyt!

 

Fotó: Farkas István és Fehér János

 

2021. évi eredményeik alapján 18-an kaptak meghívást a vacsorára. (Herczeg Gábor statisztikája szerint az újszászi lábtoll-labdázók közül 2003 óta bajnokként 51-en vacsorázhattak a Bajnok étteremben.) A most meghívottak közül négyen fontosabb ügyeik miatt távolmaradtak. A megjelenteket Fehér János szakosztályvezető köszöntötte és méltatta eredményeiket, a sport és a lábtoll-labda sportág szeretetére, segítésére kérte a jelenlévőket, majd Farkas István, az ÚVVSE elnöke gratulált Újszász sportjának kiemelkedő lábtoll-labdás eredményeihez.

Herczeg Gábor megköszönte sporttársai együttműködését, az együtt játszást, mert mint mondta – társak nélkül nem tudott volna négy bajnoki címet nyerni. A vacsora érdekessége volt, hogy az étterem szakácsa, Forika Attila általános iskolás korában Újszászon lábtoll-labdázott. Attila egy rövid, emlékidéző látogatást tett volt sporttársai asztalánál.

Az eredményekre koccintás utáni beszélgetésben felidéződtek a versenyek emlékei és a jövő lehetőségei is szóba kerültek. A jó hangulatú beszélgetés után a bajnokok elfogyasztották az ízletes és bőséges vacsorát, amely után néhányan Szolnok karácsonyi fényekkel díszített főterén forralt borozással zárták a kellemes estét.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.