A 2018/2019. tanévi kiváló tanulmányi és sporteredményeik elismeréseként négy újszászi lábtoll-labdázó – Bakó Lili, Diós Letícia, Ézsiás Fanni és Ézsiás Zsófia – kapott Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2019 oklevelet dr. Kásler Miklóstól, az Emberi Erőforrások Minisztériuma miniszterétől. Ézsiás Fanni és Ézsiás Zsófia immár hatodik alkalommal érdemelte ki az elismerést. Diós Letícia ötödször, Bakó Lili pedig negyedszer kapott teljesítményéért díszoklevelet.

2020. július 23-án Dobozi Róbert polgármester hivatalában fogadta a díjazottakat és edzőjüket, Fehér Jánost. A jó hangulatú találkozón Dobozi Róbert gratulált a díjazottaknak, Újszász zászlót adott nekik, elbeszélgetett velük sport és tanulmányi eredményeikről, a nyári és a további terveikről, az újszászi fiatalok helyzetéről.

 

Ézsiás Fanni és Ézsiás Zsófia

 

Diós Letícia és Bakó Lili

 

Jó kedvű díjazottak: Ézsiás Fanni, Ézsiás Lotti, Diós Letícia és Bakó Lili

 

Jó hangulatú beszélgetés

 

Beszélgetés az eredményekről, a nyárról és a további tervekről

 

Polgármesteri gratuláció

 

Dobozi Róbert, Diós Letícia, Ézsiás Fanni, Ézsiás Zsófia, Bakó Lili és Fehér János

 

Fotó: Danka Renáta

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.