2019. november 17. XIV. forduló

Törökszentmiklós – Újszász 1-0 (0-0)
Szolnok, 100 néző. vezette: Szabó József

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Vatai Nándor, Hegedűs Milán, Veréb Dániel, Nagy Krisztián, Gazdag Gyula, Jánosik Sándor (Bezzeg Bence), Németh Tamás (Rézsó Péter), Nagy Csongor, Rentler Milán

A törökszentmiklósi pálya rossz állapota miatt a szolnoki műfüvön rendezték a forduló rangadóját. Jó iramú, sok párharccal tarkított összecsapás alakult ki, amely mindenképpen méltó volt a csapatok helyezéséhez. Emellett a rengeteg vitatható eset miatt is emlékezetes marad a találkozó. Tizenegyes gyanús szituációk, meg nem adott gólok és még számtalan rossz játékvezetői döntés. Egy ilyen után született meg a mérkőzés egyetlen, mindent eldöntő gólja is. A 75. percben egy szöglet után (amely valójában kirúgás lett volna) Kiss fejelt a kapunkba. Bár vereséget szenvedtünk, összességében nem vallottunk szégyent. Egy pontot mindenképpen megérdemeltünk volna. Az őszi szezon utolsó fordulójában Jászfényszarut fogadjuk hazai pályán.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.