2019. november 10. XIII. forduló

Újszász – Karcag 3-1 (2-1)
Újszász, 80 néző. vezette: Szénási Gábor

Újszász: Kovács György – Bezzeg Bence (Szabó Gábor), Vatai Nándor, Hegedűs Milán, Veréb Viktor, Nagy Krisztián, Gazdag Gyula, Jánosik Sándor, Németh Tamás (Paplanos Ádám), Nagy Csongor, Rentler Milán

Góllövők: Gazdag Gyula (38. perc), Hegedűs Milán (45. perc), Németh Tamás (67. perc)

 

 

Újabb fontos győzelmet arattunk hazai pályán, ezúttal Karcag ellen. Ellenfelünk formája elég ingadozó, ezért nem tudhattuk, hogy éppen melyik „arcukat” mutatják ezen a napon. A szokásos stabil védekezésre alapozva vetettük magunkat a küzdelembe, amely szó szerint várható volt a felázott talajú pályán. Nem is alakult ki túl sok helyzet, több hiba is csúszott mindkét csapat játékába. A vezetést viszont egy nagyon szép támadás után szereztük meg a 38. percben Gazdag Gyula révén. Örömünk azonban nem sokáig tartott, két perc múlva kiegyenlítettek a vendégek. Már úgy tűnt, hogy döntetlennel zárul az első félidő, amikor a lehető legjobbkor, a 45. percben Hegedűs Milán fejesgóljával visszaszereztük az előnyt. A folytatás is egészen jól alakult számunkra, sikerült kézben tartani a mérkőzés irányítását, sőt a 67. percben Németh Tamás góljával a győzelmet is bebiztosítottuk. November 17-én (vasárnap) az őszi szezon utolsó idegenbeli mérkőzésén Törökszentmiklós ellen lépünk pályára. A mérkőzést 16 órai kezdettel Szolnokon, a műfüvön rendezik.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.