2019. október 12. IX. forduló

Újszász – Jánoshida 3-1 (0-1)
Újszász, 80 néző. vezette: Kóródi Ferenc

Újszász: Kovács György (Schumann Zsolt) – Veréb Viktor, Vatai Nándor, Hegedűs Milán, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Rézsó Péter, Bezzeg Bence (Nagy Csongor), Németh Tamás (Nagy Krisztián), Jánosik Sándor, Rentler Milán (Paplanos Ádám)

Góllövők: Hegedűs Milán (50. perc), Vatai Nándor (58. perc), Rézsó Péter (75. perc)

 

 

A tiszafüredi vereség után hazai pályán volt lehetőségünk javítani és tovább gyűjtögetni pontjaink számát. Vendégünk a hátsó régióban tartózkodó Jánoshida volt, amely „papíron” talán a könnyebb ellenfelek közé tartozik, de ez nem azt jelentette, hogy könnyű kilencven perc lesz számunkra. Már a mérkőzés legelején ránk ijesztett ellenfelünk, amikor a 3. percben megszerezte a vezetést. Szokatlan volt ez a helyzet számunkra, ugyanis a legutóbbi találkozót leszámítva, eddig mindig mi kerültünk előnybe. A feladat adott volt, minél hamarabb kiegyenlíteni, majd a magunk javára fordítani az eredményt. Az első félidő gyengébb játéka sajnos, az egyenlítéshez is kevés volt, de a szünetben szerencsére sikerült rendezni a sorokat. A folytatásban feljavultunk, és nyolc perc alatt megfordítottuk az állást Hegedűs Milán és Vatai Nándor góljaival. Ekkor már természetesen lélektanilag is jobb helyzetben voltunk ellenfelünknél, sőt a 75. percben Rézsó Péter révén újabb gólt szereztünk, amellyel végleg lezártuk a mérkőzést. Kissé megnehezítettük a dolgunkat, de a második félidő alapján megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Folytatás vasárnap Kisújszálláson.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.