2019. október 5. VIII. forduló

Tiszafüred – Újszász 4-1 (2-1)
Tiszafüred, 250 néző. vezette: Szabó József

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Vatai Nándor, Hegedűs Milán, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Rézsó Péter, Bezzeg Bence, Németh Tamás, Szabó Gábor (Paplanos Ádám), Rentler Milán

Góllövő: Rentler Milán (29. perc)

 

Rentler Milán

 

Hat veretlenül megvívott bajnoki mérkőzés után, a 100%-s mérleggel rendelkező Tiszafüred vendégeként léptünk pályára. Mint általában minden csapat, mi is a biztos és zárt védekezésre építve, és az ebből történő kontratámadásokban bízva próbáltuk megnehezíteni a hazaiak dolgát. Ahogy az várható volt, a házigazdák uralták a mérkőzést, de amit elterveztünk, azt kis híján sikerült kilencven percen keresztül megvalósítanunk. Az utolsó percekben kapott két gól kicsit elcsúnyította a végeredményt, de összeségében nincs okunk a szégyenkezésre. A következő fordulóban hazai pályán, Jánoshida ellen lesz lehetőségünk a javításra.

Szurmai Tibor

 

Google Photos

Fotó: Pesti József

Forrás: szoljon.hu

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.