2019. szeptember 21-én rendezték meg Szászberken a hagyományos Laki Imre öregfiúk focitornát az egykori nagyszerű edző, sportvezető emlékének adózva.

Ezúttal nem szabadtéren, hanem az előző napon hivatalosan is átadott Szászbereki Sportcsarnokban került lebonyolításra a körmérkőzéses torna, a résztvevők viszont a megszokottak voltak, azaz Besenyszög, Jászladány és Újszász csapata fogadta el a házigazda Szászberek meghívását.

A sorsolás szeszélye folytán rögtön az első mérkőzést a végső sikerre lassan egy évtizede váró hazai csapattal vívtuk, akik ránk is ijesztettek, mivel gyorsan megszerezték a vezetést. Nagy erőket mozgósítva sikerült döntetlenre menteni a meccset a második félidőben, amely után a szabályok szerint hetesrúgások következtek, amiben viszont mi voltunk jobbak. Ez döntőnek is bizonyult, mivel a másik két mérkőzésünket simán hoztuk (Újszász – Jászladány 6 : 3, Újszász – Besenyszög 3 : 0), így mi emelhettük magasba a kupát az eredményhirdetéskor. Ezen kívül még egy különdíjat is sikerült elhoznunk, a torna legjobb játékosának dr. Katona Károlyt választották a rendezők.

Az újszászi csapat tagjai voltak:

 

Első sor: Szűcs József, Czapkó Róbert, Mérész Zoltán, Szilvási Ferenc, Nagy György, F. Tóth István.
Hátsó sor: Konka Csaba, Rézsó Tamás, Nagy Sándor, Szaszkó Csaba, Major László, dr. Katona Károly.

Szilvási Ferenc

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.